/pub/banners/main_page/1091/banderola_2014-10-16_08-53-57.png

Livrarea gratuită! Numai până în 21.12.2014. Cod promoţional: D18D
*Pentru comenzi de min. 100 lei. Numai prin internet. Codurile promoţionale nu se pot cumula.

Articolul pentru culoarea solicitată nu este este disponibil. Propunem să vă alegeţi acelaşi produs, dar de culoare diferită.
Culoare:
  Facebook:
  disponibil
  Livrare

  Marfa este livrată prin intermediul firmei de curierat Cargus, plata la livrare.
  Costul livrării, indiferent de numărul de produse, este de 19,90 lei. detalii...

  Sfatul expertului

  Informaţii despre produs

  Această căsuţă colorată este un cadou deosebit pentru cei mici. Conţine tot de ce au nevoie copiii pentru a desena: 12 creioane colorate din ceară, 12 creioane colorate, 12 carioci, 1 creion, 1 gumă de şters, 1 ascuţitoare şi lipici solubil în apă pentru lucrul manual. Totul este păstrat în 3 sertare. Pentru copii începând de la 3 ani.

  Opiniile clienţilor

  Opiniile clienţilor (8)
  5 steluţe
  (3)
  4 steluţe
  (0)
  3 steluţe
  (1)
  2 steluţe
  (3)
  1 steluţă
  (1)

  Completaţi rubricile obligatorii din formular şi scrieţi opinia dvs
  despre produsul cumpărat


  Adăugaţi opinia dvs.
  Sortaţi după:
  • 20-09-2012 luli

   Arata mai bine in poza decat in realitate. Nu este frumos finisata, dupa parerea mea nu merita banii. Totusi, copii sunt incantati.

  • 07-10-2012 crisan claudia

   Cutia este din carton, nefinisata, creioanele mici, cariocile de asemenea. Ma asteptam la ceva mai de calitate.

  • 14-10-2012 Mihaela

   Poza e foarte bine prelucrata... in realitate casuta este foarte mica si prost finisata, iar produsele de scris/desenat sunt foarte proaste calitativ si foarte mici. Nu merita banii! nu recomand!

  • 25-09-2012 Sanda

   Am comandat casuta cu culori, nu sunt multumita de ultimile produse pe care le-am comandat. Creioanele colorate sunt mucegaite , cariocile sunt mult mai mici si subtiri,cuvertura este cearsaf de pat. Multumesc!

  • 04-02-2013 ingr1d

   Este adevarat ca creioanele si cariocile sunt mici si subtiri, dar nu sunt nici uscate, nici mucegaite, iar casuta este finistata exact ca in imagine. Eu sunt foarte incantata de produs si fetita la fel. La asa un pret, clar merita.

  • 15-04-2013 Gaby

   Am cumparat si noi in urma cu doua luni aceasta casuta si e foarte ok.Finisata ,rezistenta iar creioanele si cariocile rezista si acum.Copilul meu are 3 ani si le foloseste zilnic.

  • 07-05-2014 Karin

   De acord cu cele de mai jos, da casuta este mica, usor nefinisata, creioanele sunt mcii si cu siguranta nu este rezistenta; insa bucuria copiilor este uriasa. Daca luam in considerare ca in general jucariile nu rezista foarte mult avand in veder la ce sunt supuse de catre copii, e ok. Pretul insa este putin cam mult pentru calitatea produsului, mai edificator este cel de 29,90.

  • 13-11-2014 Laura

   Am cumparat-o in urma cu o luna de ziua nepotelului si a fost foarte incantat, o mai foloseste si acum. Este putin cam scumpa avand in vedere ce creioane are, dar merita. Creioanele cerate si cariocile se pot folosi, sunt destul de bune, dar creioanele colorate nu.

   

  Căsuţă cu ustensile pentru desenat

  Această căsuţă colorată este un cadou deosebit pentru cei mici. Conţine tot de ce au nevoie...

  39 90 lei

  (8)

  Închide
   
  Vă rugăm să alegeți mai întâi mărimea