Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

11.05.2017

Western Romance. Cowboy look cu bonprix.ro

Stilul Cowboy se asociază clar cu o cămașă în carouri și o pălărie mare? Cu toate că această tendință are multe în comun cu garderoba masculină, bonprix.ro demonstrează că cowgirl urbană poate fi feminină! Rochii înflorate cu tăieturi care accentuează figura, decolteuri sexy și umeri goi - acestea nu pot lipsi în stilizările din acest an!

Mai mult

04.05.2017

Nuanță universală pentru fiecare dintre noi? Roz pudrat!

Cu toate că designerii au lansat în acest sezon culoarea expresivă a fucsiei, femeile rămân fidele versiunii pudrate a rozului. Nuanța subtilă și romantică este o propunere perfectă pentru sărbătorile de primăvară. O putem îmbina cu ușurință cu alte pasteluri, iar combinată cu culorile închise conferă setului ușurință și farmec feciorelnic.

Mai mult

28.04.2017

În acest sezon mânecile sunt la putere! Cele mai la modă modele "bell sleeves" de la bonprix.

Odată cu apariția modei cu umerii goi, străzile au fost cucerite de trendul numit "bell sleeves". Bluzele cu mâneci în formă de clopot sunt un "must have" al acestui sezon, care diversifică cu succes fiecare stilizare. Chiar și cel mai simplu set preia caracterul și farmecul feciorelnic. Mâneca decorativă constituie, de fapt, o diversificare foarte atrăgătoare a garderobei de zi cu zi.

Mai mult

07.04.2017

"Cut outs", decolteuri asimetrice și spatele gol. Marca bonprix recomandă bluzele de vară care vor fi un hit!

Aparent, nu ocupă mult spațiu. Sunt însă, principalul element al garderobei noastre, și fiecare dintre noi are în dulap o colecție impresionantă de bluze. Topuri casual, t-shirt-uri sport sau bluze de seară - niciodată prea multe!

Mai mult

09.03.2017

Rochia de mireasă nu trebuie să coste o avere! Propuneri de la bonprix.

În ziua nunții fiecare femeie vrea să arate excepțional. Însă, nu toate sunt gata să cheltuiască câteva sau chiar câteva zeci de mii de lei pentru o rochie albă. Aici, vine în ajutor bonprix. Marca, prin oferta sa se adresează femeilor care doresc să arate perfect și elegant în acea zi, dar nu vor să dea o avere pe rochie. În plus, pot economisi timp, comandând rochia fără a ieși din casă. Deci, ce putem găsi în oferta bonprix on-line?

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Contact
în sus