Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

08.03.2019

Întotdeauna DA pentru denim!

Inițial, trebuia să fie folosit ca material rezistent pentru muncitorii americani. Astăzi, îl adoră designerii și bloggerițele din întreaga lume. Nu putea lipsi nici din colecţia de primăvară a mărcii bonprix.ro.

Mai mult

01.03.2019

Trend Alarm – Neonul revine

În această primăvară, influencerii au pus accent pe culorile fluo, ceea ce înseamnă că vor fi una dintre tendințele din acest sezon. De aceea, merită să facem loc în dulap pentru hainele în culori suculente. Pe pagina bonprix.ro, găsim produse potrivite atât pentru fanele culorilor puternice, cât și pentru cele, care abia încep aventura cu acestea.

Mai mult

21.02.2019

Focus pe trend: pantaloni cu decupaje

Sezonul primăvară-vară 2019 este momentul în care designerii vă încurajează să experimentaţi în materie de modă. O tendinţă distinctivă, care se remarcă pe podiumurile celor mai mari branduri din lume, sunt pantalonii cu o tăietură pe picior.

Mai mult

15.02.2019

Negru pe alb!

Stilul clasic nu trebuie să fie plictisitor. Combinația de alb-negru este perfectă nu numai cu ocazia ieșirilor oficiale, dar și în fiecare zi. Alegând din oferta mărcii bonprix.ro, cu ajutorul acestor două culori minimaliste, vei crea o ţinută universală și, în același timp, modernă.

Mai mult

07.02.2019

Magia Zilei Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie. 14 februarie este o dată specială în calendar, pe care o rezervăm pentru celebrarea timpului cu persoanele iubite. O cină romantică și o plimbare lungă cu jumătatea noastră, sau poate o ieşire cu prietenele? În oferta bonprix.ro, de Ziua Îndrăgostiților, fiecare femeie va găsi ţinuta preferată pentru această zi specială.

Mai mult

31.01.2019

Îndrăgostește-te de iarnă!

Contrar aparenţelor, iarna nu este atât de rea precum pare! Acesta este singurul anotimp al anului, în timpul căruia putem admira cum puful argintiu cade cu ușurință pe străzi, dând orașului o atmosferă unică. Pe lângă aceasta, iarna este un pretext în plus pentru a merge la schi și a vă bucura de plimbările montane. Este important ca ţinuta noastră să fie călduroasă și să arate grozav!

Mai mult

14.01.2019

Să sărbătorim balul!

Carnavalul este o sărbatoare minunată, plină de viață, culoare și întâlniri cu prietenii. Să îl sărbătorim într-un fel anume! Să-i permitem ţinutei noastre să exprime bucuria legată de perioada exuberantă, lipsită de griji a carnavalului – cu cât mai multă imaginaţie vom implica pentru crearea sa, cu atât mai bine!

Mai mult

09.01.2019

Bun venit în junglă!

Animal print-urile au intrat pe podiumuri și vor rămâne acolo o perioadă mai lungă. Acum câțiva ani, erau asociate cu extravaganţa sau chiar cu kitsch-ul, iar acum sunt obligatorii în garderoba oricărei iubitoare de modă.

Mai mult

28.12.2018

Strălucire de Revelion de la bonprix.ro

Noaptea de Revelion este un moment deosebit la sfârșit de an. Anume în această seară specială ne luăm la revedere de la vechiul an cu un grup de oameni apropiați și cu fruntea ridicată intrăm în anul următor. Printre creațiile de seară de la bonprix, fiecare femeie va găsi ceva pentru sine, care să-i exprime strălucirea interioară.

Mai mult

17.12.2018

„Invită” stelele în garderoba ta!

Noaptea înstelată este unul dintre cele mai frumoase fenomene create de mama-natură. Putem să adăugăm în garderoba noastră puțin din acest accent interesant. Împreună cu marca Bonprix, descoperim din nou „Ploaia de stele” care, de această dată, aterizează chiar în dulapul nostru.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus