Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

05.06.2018

DENIM LOOK - vara în nuanțe de albastru

Este durabil, confortabil, universal...și la modă. În acest sezon, jeansul revine într-un stil mare! Și se pare, că îl vom purta din cap până în picioare!

Mai mult

18.05.2018

Rochii înflorate și vaporoase - un must have de primăvară

Florile sunt cel mai popular model al primăverii. Revin în garderoba noastră în fiecare anotimp, așa că merită să cumperi rochii cu acest model chiar acum!

Mai mult

11.05.2018

Atmosferă din caraibe la bonprix.ro

Plante exotice, plaje frumoase, papagali și fluturi colorați. Cu toate acestea, înainte de a-ți face bagajele și de a merge în vacanță în tropice, creează o atmosferă de Caraibe în garderoba ta. Vezi cea mai nouă ofertă bonprix.ro!

Mai mult

24.04.2018

Modern safari de la bonprix.ro

Paletă monocromă de culori ale deșertului, materiale ușoare și aerisite, bijuterii africane. Stilul safari este un element clasic al modei de vacanţă. Cu toate acestea, nu trebuie să călătorești în Africa toridă, bonprix.ro îți oferă o nouă versiune a acestui stil, care va fi perfect pentru jungla urbană.

Mai mult

18.04.2018

Summer nights – stilizări pentru seară de la bonprixro.eu

Alegerea stilizărilor pentru seară este o adevărată provocare. Indiferent dacă este vorba despre o întâlnire cu prietenii sau o cină romantică în doi, dorim să arătăm fenomenal și nespus de feminin. De un lucru poţi fi sigură - datorită bonprixro.eu, serile de vară calde îți vor aparține!

Mai mult

12.04.2018

Festival feeling – ținute de festival de la bonprixro.eu

Sezonul fierbinte al festivalurilor se apropie. Atât în străinătate, cât și în România, sunt pregătite multe festivităţi interesante și evenimente muzicale. Este timpul pentru crearea unei ţinute potrivite. Modelele etno, dantela, pielea de căprioară și elementele transparente,nu pot lipsi. Descoperă chiar azi cea mai recentă ofertă de la bonprixro.eu.

Mai mult

23.03.2018

Neon news – jocul culorilor de la bonprixro.eu

Albastru dulce, lime și nuanța intensă de somon, culori saturate, un hit care revine în fiecare sezon, iar de această dată, cu o forță dublă și pe bună dreptate. Conferă ținutei prospețime și caracter de primăvară. E timpul pentru culorile expresive!

Mai mult

14.03.2018

Bluzele din dantelă. O tendință ultra feminină de la bonprixro.eu

De mai mulţi ani popularitatea dantelei nu cedează locul altor materiale. Cândva, considerată un lux destinat exclusiv elitei, astăzi, decorează aproape orice îmbrăcăminte de seară, cât și cea casual. Un lucru este sigur - dantela are o poziție puternică și se pare că, popularitatea sa nu se va diminua.

Mai mult

07.03.2018

Athleisure, îmbinar ea ținutei sport cu moda urbană

„Athleisure” este o expresie din limba engleză care a fost creată prin combinația cuvintelor „athletic”(atletic) și „leisure” (timp liber). Acest termen se referă la sport și defineşte o tendinţă cu o dezvoltare dinamică prin care se combina îmbrăcămintea sport cu cea casual. Nu e de mirare că această combinaţie a cucerit fulgerător piața modei. Această ţinută se caracterizează printr-un confort maxim și este potrivită atât pentru vestimentaţia de zi cu zi, cât și pentru o excursie de weekend în afara orașului.

Mai mult

02.03.2018

Trenci atemporal de la bonprixro.eu

În modă, există cel puțin câteva lucruri emblematice care ar trebui să se găsească în garderoba noastră. Fără îndoială, unul dintre ele este trenciul, cunoscut și ca pardesiu, al cărui istorie datează din secolul al XIX-lea. Astăzi, această haină, este un adevărat must have, iar Bonprix.ro știe perfect!

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus