Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

17.09.2018

Vară târzie

Îmbrăcămintea ajurată: pulovere, bluze și rochii, sunt hit-ul verii care trece. Nimic nu vă împiedică să le purtați în continuare în această toamnă timpurie. Sfârșitul verii este un moment bun pentru a pune accent pe produse din țesături vaporoase si delicate de la bonprix.ro, care ne vor învălui plăcut siluetele!

Mai mult

23.08.2018

Back to school

Cu toate că vara este în toi, toamna e din ce în ce mai aproape - acesta este momentul ideal pentru a ne gândi la cei mai tineri consumatori. Bonprix.ro a pregătit produse unice pentru Clienții săi, din preocupare anume pentru copii. Oferta este adresată tuturor celor care doresc să le ofere copiilor haine sau accesorii noi, care le vor fi utile pentru școală.

Mai mult

16.08.2018

Ladies Weekend

Se pare că vara a sosit pe bune. Soarele și temperaturile ridicate ne conving mai uşor să ieşim din casă, căutând oportunităţi de distracţie și relaxare în afara oraşului. Ai chef de o escapadă cu fetele? Ieşind cu prietenele în afara oraşului sau în aer liber, merită să pui accent pe confort și ţinute lejere.

Mai mult

03.08.2018

Vară fierbinte la birou

Temperaturile ridicate ne plac, dar în același timp nu vrem să punem prea multe haine pe noi. Deci, cum ne putem îmbrăca la muncă pentru a arăta la modă și profesional? Cum să introducem cu îndemânare ultimele tendințe în ținutele noastre? Împreună cu bonprixro.eu, descoperă combinaţii interesante și inspiră-te în crearea propriilor ținute.

Mai mult

13.06.2018

Jungle prints – look exotic pentru vară

Adori tropicele, băuturile răcoritoare sub o umbrelă și marea caldă, dar vara aceasta va trebui să o petreci pe străzile fierbinţi din jungla oraşului?

Mai mult

05.06.2018

DENIM LOOK - vara în nuanțe de albastru

Este durabil, confortabil, universal...și la modă. În acest sezon, jeansul revine într-un stil mare! Și se pare, că îl vom purta din cap până în picioare!

Mai mult

18.05.2018

Rochii înflorate și vaporoase - un must have de primăvară

Florile sunt cel mai popular model al primăverii. Revin în garderoba noastră în fiecare anotimp, așa că merită să cumperi rochii cu acest model chiar acum!

Mai mult

11.05.2018

Atmosferă din caraibe la bonprix.ro

Plante exotice, plaje frumoase, papagali și fluturi colorați. Cu toate acestea, înainte de a-ți face bagajele și de a merge în vacanță în tropice, creează o atmosferă de Caraibe în garderoba ta. Vezi cea mai nouă ofertă bonprix.ro!

Mai mult

18.04.2018

Summer nights – stilizări pentru seară de la bonprixro.eu

Alegerea stilizărilor pentru seară este o adevărată provocare. Indiferent dacă este vorba despre o întâlnire cu prietenii sau o cină romantică în doi, dorim să arătăm fenomenal și nespus de feminin. De un lucru poţi fi sigură - datorită bonprixro.eu, serile de vară calde îți vor aparține!

Mai mult

12.04.2018

Festival feeling – ținute de festival de la bonprixro.eu

Sezonul fierbinte al festivalurilor se apropie. Atât în străinătate, cât și în România, sunt pregătite multe festivităţi interesante și evenimente muzicale. Este timpul pentru crearea unei ţinute potrivite. Modelele etno, dantela, pielea de căprioară și elementele transparente,nu pot lipsi. Descoperă chiar azi cea mai recentă ofertă de la bonprixro.eu.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus