Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

30.11.2017

Sandra Kubicka și bonprix.ro îşi unesc puterile și ne arată tendinţele 2017 din noul sezon!

Tendinţele vin și pleacă. În fiecare sezon apar în modă numeroase produse noi și nu trebuie să scapi de ele la sfârșitul fiecărui anotimp. Vedeţi ce lucruri vor ieși cu siguranță din tendinţe și care vor fi pe primul loc în noul sezon.

Mai mult

23.11.2017

Ţinute din catifea de la bonprix.ro

Senzuală, nobilă, elegantă, foarte șic - adjectivele care definesc catifeaua sunt mult mai multe. Această ţesătură regală reprezintă ”MUST-HAVE-ul” sezonului și nu poate lipsi din garderobă, mai ales atunci, când se apropie cu paşi rapizi perioada sărbătorilor. Asta nu e totul. Catifeaua o puteți folosi și în ţinutele casual. Bonprix.ro o poate demonstra!

Mai mult

20.11.2017

Tricotaje la modă de la bonprix.ro

Tendința pentru pulovere de lână devine din ce în ce mai puternică și mai semnificativă, deși a început cu mai multe sezoane în urmă. Cu toate acestea, sezonul toamna-iarnă este un moment perfect, nu numai pentru puloverele de lână, dar și pentru tricotaje, care pot fi purtate aproape cu orice și la fiecare ocazie. Cu ajutorul puloverelor lungi, rochiilor, paltoanelor, fustelor de la bonprix.ro, în zilele reci cu siguranţă te vei simţi confortabil, călduros și chiar sexy.

Mai mult

02.11.2017

History of flowers. Modele florale în vogă de la bonprix

Le alegem cu plăcere primăvara, când totul se trezește la viață, de aceea, e timpul pentru o schimbare. Primăvara a pierdut monopolul asupra florilor, deoarece, în acest sezon, le purtăm din cap până în picioare. În toamnă purtăm bujori roz pe pantaloni, maci pe rochii și trandafiri pe bluzele pentru fete. Hainele la modă cu motive florale de la bonprix sunt în faţa voastră!

Mai mult

24.10.2017

Roz și gata. Pasteluri subtile de la bonprix.ro

Pastelurile se mențin în top de câteva sezoane, ca fiind cele mai în vogă culori pentru primăvară și vară. Moda pentru pasteluri nu a trecut odată cu terminarea verii. Rozul pudrat a supravieţuit și îşi arată noua faţă rece, iar bonprix demonstrează că, toamna nu trebuie asociată cu culorile triste. Toamna poate fi, de asemenea, colorată, delicată și subtilă.

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Contact
în sus