Ce este nou în bonprix?

Spune-mi

Bine ați venit pe pagina pentru presă bonprix

Am creat-o pentru a vă ajuta la găsirea materialelor de presa despre marca noastră. Aici veți găsi comunicate de presă actuale referitoare la activitatea noastră și o colecție de fotografii și materiale grafice care pot fi descărcate.

Pentru descărcare

Descarcă logo-ul bonprix

Descarcă

09.01.2019

Bun venit în junglă!

Animal print-urile au intrat pe podiumuri și vor rămâne acolo o perioadă mai lungă. Acum câțiva ani, erau asociate cu extravaganţa sau chiar cu kitsch-ul, iar acum sunt obligatorii în garderoba oricărei iubitoare de modă.

Mai mult

17.12.2018

„Invită” stelele în garderoba ta!

Noaptea înstelată este unul dintre cele mai frumoase fenomene create de mama-natură. Putem să adăugăm în garderoba noastră puțin din acest accent interesant. Împreună cu marca Bonprix, descoperim din nou „Ploaia de stele” care, de această dată, aterizează chiar în dulapul nostru.

Mai mult

30.11.2018

E timpul să strălucești!

Bijuteriile sunt un accesoriu foarte important pentru majoritatea femeilor. Le purtăm pentru a ne accentua personalitatea, le alegem pentru cadou, le transmitem generațiilor viitoare și, uneori, le tratăm ca pe o investiție. Un lucru este sigur - de obicei, nu putem rezista acestora...

Mai mult

14.11.2018

Devino regina nopții!

O întâlnire de seară cu prietenii, o cină romantică sau o petrecere corporativă sunt situații în care fiecare femeie și-ar dori sa arate de milioane , și în același timp, să se simtă confortabil. Cămășile bine cusute, rochiile ajustate, puloverele cu decorațiuni, culorile îndrăznețe - prin aceasta se caracterizează noua colecție bonprix pentru petreceri.

Mai mult

29.10.2018

Pulovere - E timpul să ne îmbrăcăm!

Împletituri groase, dungi, lână călduroasă care ne protejează în timpul zilelor reci...cu siguranţă a venit timpul puloverelor! De câteva sezoane, au devenit din nou populare. Nu sunt doar un accesoriu călduros pe care îl îmbrăcăm când e rece afară - este un must have al sezonului, întotdeauna într-o versiune diferită - uneori mare, altă dată largă, mică sau ajustată. Adorat de designeri, se potriveşte cu absolut orice.

Mai mult

17.09.2018

Vară târzie

Îmbrăcămintea ajurată: pulovere, bluze și rochii, sunt hit-ul verii care trece. Nimic nu vă împiedică să le purtați în continuare în această toamnă timpurie. Sfârșitul verii este un moment bun pentru a pune accent pe produse din țesături vaporoase si delicate de la bonprix.ro, care ne vor învălui plăcut siluetele!

Mai mult

23.08.2018

Back to school

Cu toate că vara este în toi, toamna e din ce în ce mai aproape - acesta este momentul ideal pentru a ne gândi la cei mai tineri consumatori. Bonprix.ro a pregătit produse unice pentru Clienții săi, din preocupare anume pentru copii. Oferta este adresată tuturor celor care doresc să le ofere copiilor haine sau accesorii noi, care le vor fi utile pentru școală.

Mai mult

16.08.2018

Ladies Weekend

Se pare că vara a sosit pe bune. Soarele și temperaturile ridicate ne conving mai uşor să ieşim din casă, căutând oportunităţi de distracţie și relaxare în afara oraşului. Ai chef de o escapadă cu fetele? Ieşind cu prietenele în afara oraşului sau în aer liber, merită să pui accent pe confort și ţinute lejere.

Mai mult

03.08.2018

Vară fierbinte la birou

Temperaturile ridicate ne plac, dar în același timp nu vrem să punem prea multe haine pe noi. Deci, cum ne putem îmbrăca la muncă pentru a arăta la modă și profesional? Cum să introducem cu îndemânare ultimele tendințe în ținutele noastre? Împreună cu bonprixro.eu, descoperă combinaţii interesante și inspiră-te în crearea propriilor ținute.

Mai mult

13.06.2018

Jungle prints – look exotic pentru vară

Adori tropicele, băuturile răcoritoare sub o umbrelă și marea caldă, dar vara aceasta va trebui să o petreci pe străzile fierbinţi din jungla oraşului?

Mai mult

Ai întrebări?

Contactează-ne!

Kontakt
în sus