Back to school

23.08.2018

Cu toate că vara este în toi, toamna e din ce în ce mai aproape - acesta este momentul ideal pentru a ne gândi la cei mai tineri consumatori. Bonprix.ro a pregătit produse unice pentru Clienții săi, din preocupare anume pentru copii. Oferta este adresată tuturor celor care doresc să le ofere copiilor haine sau accesorii noi, care le vor fi utile pentru școală.

Carourile atemporale, modelele tip uniformă și accentul de streetwear sunt o combinație care garantează buna dispoziție la școală. În această toamnă bonprix.ro în cadrul liniei Back to School vă propune o combinaţie a eleganţei, lejerității urbane și a stilului provenit din colegiile americane.

Fetele, la începutul anului școlar, pot miza pe nuanțe de bleumarin și roz, completate cu gri, aceste culori apar pe haine într-o croială modernă. Întreaga linie este formată din pulovere confortabile, rochii care reprezintă o combinație de bluze și cămăși, fuste plisate, colanți confortabili sau hanorace într-o ediție originală. Propunerile pentru tinerele doamne sunt bogate în culori intense, care vă vor permite să păstraţi amintirile de vacanţă mai mult timp. Imprimeurile aplicare pe modele confortabile și moderne vă permit să creați stilizări urbane casual.

Pentru tinerii domni există sugestii precum cele din serialele college americane, gecile bomber și cămășile au fost îmbogățite cu patch-uri pe piept. Linia va include, de asemenea, pantaloni de trening confortabili și blugi clasici. Pe țesăturile în nuanțe de bleumarin și gri apar imprimeuri în nuanțe de albastru sau alb, care, combinate cu bluze și pantaloni confortabili, vor face ca revenirea la școală să fie mai plăcută, iar trezirea de dimineață mai puțin neplăcută.

Colecția „Back to School” este stilată, liberă, cuminte dar în același cochetă. Pantalonii denim apar alături de pantalonii de trening cu lampasuri, iar fusta în carouri se combină cu o bluză atrăgătoare. Culorile vii se amestecă cu griul neutru, bleumarinul și nuanțele de jeans. Întregul formează un amestec stilistic colorat, care cu siguranță nu vă va dezamăgi la începutul anului școlar.

Școala se apropie vertiginos ? Bonprix.ro vă demonstrează că puteți arăta atractiv într-o bancă școlară. Revenirea în clădirea veche nu trebuie să fie plictisitoare, poate fi începutul unei noi aventuri cu moda!

Despre bonprix

bonprix este o companie internațională de modă cu sediul în Hamburg, există din 1986.

Face parte din primele 10 magazine on-line din Germania* și este una dintre companiile cu cea mai mare cifra de afaceri din Otto Group. Marca este prezentă în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud. Succesul ei se datorează celor peste 3000 de angajați în întreaga lume. Domeniul principal de activitate este comerțul electronic (e-commerce). Aproximativ 70% din cifra de afaceri bonprix de pe toate piețele din întreaga lume, cu o valoare totală de peste 1,4 miliarde de euro în anul 2015/2016 a provenit anume din vânzările on-line. Clienții pot beneficia de oferta bonprix și în magazine staționare în Germania și pot comanda produse din cataloage.

*(sursă: "E-Commerce-Markt Deutschland 2015" von EHI Retail Institute / Statista)

Contact pentru presă:

Anna Wrońska

Specialist în Marketing și PR

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.61 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (2.23 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.26 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.31 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.48 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.20 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.68 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.48 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.89 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.94 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.86 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.99 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.29 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.56 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.51 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (991.57 kB)

Text: Format PDF

Descarcă (274.16 kB)

în sus