Ladies Weekend

16.08.2018

Se pare că vara a sosit pe bune. Soarele și temperaturile ridicate ne conving mai uşor să ieşim din casă, căutând oportunităţi de distracţie și relaxare în afara oraşului. Ai chef de o escapadă cu fetele? Ieşind cu prietenele în afara oraşului sau în aer liber, merită să pui accent pe confort și ţinute lejere.

O excursie la țară sau o vacanţă activă cu fetele, necesită o ținută adecvată. La început, ascundem în dulap poșeta de zi cu zi și ne facem bagajul într-un rucsac la modă și confortabil. Dacă petrecem weekendul mai relaxat, o alternativă va fi o geantă mare împletită din paie de tip shopper, în care vor încăpea toate produsele necesare.

O bază pentru aceste ţinute pot fi blugii boyfriend cu găuri. În pofida aparențelor, acest gen de pantaloni masculini sunt foarte feminini. După o săptămână de costume și seturi elegante, e timpul pentru o ținută lejeră. Pentru astfel de pantaloni, e bine să alegi un T-shirt alb monocromatic sau o bluză albă cu volane sau cu umerii goi. Iar pentru temperaturi mai scăzute, un trenci va fi cel mai potrivit.

Weekendul este, de asemenea, momentul în care poţi ieşi la o plimbare mai lungă. Pantalonii de trening largi îi lăsăm acasă și ieșim la plimbare într-un set compus din pantaloni scurţi și un top.Anul acesta sunt la modă nuanţele de albastru deschis și galben canar. Dacă excursia noastră va ave loc într-o zi mai rece, poți lua cu tine o parka în nuanțe kaki sau o geacă denim clasică. O bază pentru ţinuta persoanelor active trebuie să fie pantofii comozi. Pentru acest sezon merită să alegem teniși peste gleznă sau espadrile. Dacă dorim să adăugăm un plus ţinutelor noastre, atunci trebuie să alegem sandale ajurate cu talpă plată.

Rochie comodă? Cea mai bună soluţie pentru un weekend relaxant va fi o rochie realizată dintr-o stofă vaporoasă. Acest material moale te va face să te simţi confortabil, având în același timp un aer distins și tineresc.

Weekendul este momentul perfect pentru călătorii scurte, iar cele cu fetele, vor încarcă cel mai bine bateriile Tale. Planifică un weekend împreună, urcați în mașină și... la drum! Alegeți cea mai bună direcţie, porniţi un playlist cu melodiile preferate și începeţi aventura împreună cu bonprix.ro!

Despre bonprix

bonprix este o companie internațională de modă cu sediul în Hamburg, există din 1986.

Face parte din primele 10 magazine on-line din Germania* și este una dintre companiile cu cea mai mare cifra de afaceri din Otto Group. Marca este prezentă în 29 de țări din Europa, Rusia, America de Nord și de Sud. Succesul ei se datorează celor peste 3000 de angajați în întreaga lume. Domeniul principal de activitate este comerțul electronic (e-commerce). Aproximativ 70% din cifra de afaceri bonprix de pe toate piețele din întreaga lume, cu o valoare totală de peste 1,4 miliarde de euro în anul 2015/2016 a provenit anume din vânzările on-line. Clienții pot beneficia de oferta bonprix și în magazine staționare în Germania și pot comanda produse din cataloage.

*(sursă: "E-Commerce-Markt Deutschland 2015" von EHI Retail Institute / Statista)

Contact pentru presă:

Anna Wrońska

Specialist în Marketing și PR

pr@bonprix.pl

Materiale de descărcat:

Fotografie: Format JPG

Descarcă (4.86 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (4.32 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (741.41 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (853.50 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (634.13 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.27 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (692.78 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (807.81 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (697.15 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (713.01 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (831.17 kB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.06 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.23 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.13 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.17 MB)

Fotografie: Format JPG

Descarcă (1.52 MB)

Text: Format PDF

Descarcă (277.91 kB)

în sus