Bonprix bloggers

Bonprix adoră moda! 

 

Ai un blog despre modă, cumpărături sau pe teme de lifestyle? Îți place să partajezi descoperirile de modă cu cititorii tăi și adori ceea ce faci? Dacă vrei să le prezinți cititorilor tăi împreună cu noi, produsele bonprix și să primești în mod gratuit articolele pe care le-ai ales, atunci te căutăm anume pe Tine!

 

Căutăm persoane care:

  • adoră și pot scrie despre modă
  • abordează subiecte legate de modă pe blogul lor
  • sunt foarte active pe social media
  • desfășoară blogul mai mult de 6 luni
  • au grijă de blog-ul său și îl actualizează în mod regulat

 

De la ce trebuie să începi? 

Completează formularul și introdu datele blogului tău. Dacă ai deja un cont pe bonprix - loghează-te, iar dacă ești un client nou - deschide un cont în magazin. Vei avea nevoie de un cont pentru a comanda produse gratuite în magazinul nostru.

Dă-ne câteva zile ca să putem verifica solicitarea ta, și dacă o vom accepta, te vom contacta prin e-mail.

Atragem atenție asupra calității postărilor și fotografiilor, precum și, a angajamentului în gestionarea blogului și a conturilor în social media.

 

Cum să obții produse gratuite?

După acceptarea solicitării vei primi un bon de cumpărături în valoare de câteva sute de lei. Bonul va fi atribuit contului tău în magazinul bonprix.

 

Ce urmează?

Utilizează hainele noastre în stilizările tale și împărtășește-le cu cititorii tăi pe blogul tău și pe pagina ta din Social Media. Publică postarea timp de 2 săptămâni din momentul primirii produselor și trimite-ne un link cu postarea ta la adresa: bloggers@bonprix.ro.

Expediind solicitarea ta, ești de acord să ne transmiți drepturile de publicare a fotografiilor tale pe pagina noastră de internet în rețelele de socializare și accepți condițiile descrise pe această pagină.

 

Cât de des poți primi bonuri?

Aderând la Program ai şansa să stabileşti o colaborare de lungă durată cu noi. Cu persoanele selectate vom comunica prin e-mail, iar următoarele bonuri vor fi atribuite doar după publicarea postării.

 

Expediază solicitarea ta

 

Ai întrebări? Scrie-ne: bloggers@bonprix.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de min. 99 lei