Pentru persoana care recomandă

Recomandă bonprix prietenilor și bucurați-vă împreună de beneficii

Ești un Fan bonprix? Recomandă-ne prietenilor tăi!

În semn de recunoștință pentru fiecare client obţinut vei primi de la noi un bon în valoare de 20 lei, iar clientului nou îi vom face cadou o reducere pentru comanda următoare!

Premiul tău:

...

Cum procedez?

După logarea în cont, în fila „Recomandă prietenilor“ indică adresa de e-mail a persoanei recomandate, care nu este încă client bonprix. Această persoană va primi un e-mail cu un link cu instrucțiunea pas cu pas care îl va ajuta să își aleagă premiul.

După ridicarea comenzii de către noul client, vei primi automat un bon în valoare de 20 lei, care va fi atribuit contului Tău bonprix. Valoarea bonului va fi inclusă în suma următoarei comenzi, bonul este valabil timp de 6 luni de la data obținerii acestuia.

 

Pentru noul client

Cum obții premiul?

Pentru a profita de premiul pentru un client nou, intră pe pagina bonprix accesând link-ul primit în invitaţie și depune o comandă în valoare de min. 125 lei. Apoi, alege un premiu sub formă de bon pentru cumpărăturile viitoare.

Premiul tău:

...

Bonul va fi atribuit contului Tău după confirmarea statutului de client nou bonprix, dacă ai depus deja o comandă în magazinul nostru, acest premiu pentru clienţii noi nu va fi atribuit.

Plata echivalentului premiului în numerar nu este posibilă.

 

Cum să profiți de premiul din catalog?

Dacă ai un cod de bonus din catalog, spune-i prietenului tău să-l folosească în coș, în timpul plasării primei comenzi în bonprix. După activarea codului, va fi afișată o pagină în care noul client trebuie să furnizeze datele persoanei care a făcut recomandarea, astfel încât ambii să primiți un bon.

Codul de bonus din catalog poate fi utilizat și prin plasarea unei comenzi telefonice la numărul 031 069 11 11. Codul din catalog trebuie furnizat la începutul conversaţiei, înainte de a efectua o comandă.

Condițiile de obținere a premiului:

  • Clientul nou este o persoană, care până în prezent nu a făcut cumpărături în bonprix.
  • Valoarea minimă a comenzii depuse de un client nou este de 125 lei.
  • Clientul nou nu locuieşte la aceeaşi adresă cu clientul care l-a recomandat.
  • În cazul în care comanda nu a fost ridicată de clientul nou, bonul pentru clientul care recomandă nu va fi atribuit.
  • Link-ul de activare primit în invitaţie este individual și este valabil doar pentru persoana care a primit invitația. Transmiterea sa unor persoane neautorizate poate anula promoţia.
  • Promoţia nu poate fi combinată cu alte coduri promoţionale.