Recomandă prietenilor

Pentru persona care recomandă

Recomandă bonprix prietenilor și bucură-te împreună de beneficii!

Ești un Fan bonprix? Recomandă-ne prietenilor tăi!

În semn de mul?umire pentru fiecare recomandare vei primi de la noi un bon în valoare de 20 de lei, iar clientului nou îi vom oferi un premiu exclusiv de bun venit!

Cum procedezi?

După logarea în cont, pe subpagina „Recomandă prietenilor“ indică adresa e-mail a clientului recomandat. Această persoană va primi un e-mail cu un link cu instruc?iunea pas cu pas care îl va ajuta să-și aleagă premiul.

După ridicarea comenzii de către noul client, vei primi automat un bon în valoare de 20 de lei ,, care va fi atribuit contului Tău bonprix. Valoarea bonului va fi cuprinsă în suma următoarei comenzi, bonul este valabil 6 luni de la data ob?inerii acestuia.

 

Pentru clientul nou

Exemple de bonusuri pentru clientul nou:

...
  vezi descrierea
...
  vezi descrierea
...
  vezi descrierea
...
  vezi descrierea
...
  vezi descrierea
...

Cum să obții un bonus?

Pentru a obține un bonus intră pe pagina bonprix prin intermediul link-ului primit în invitație și depune o comandă de min. 125 lei. Apoi, alege-ți un bonus pentru cumpărăturile viitoare.

Bonusul va fi acordat după confirmarea statutului de client nou bonprix, în cazul în care ai depus deja o comandă în magazinul nostru, premiul pentru clienții noi nu va fi acordat.

Premiul ales de noul client va fi expediat acestuia împreună cu articolele comandate la adresa pe care o va indica în formularul de comandă. În cazul în care premiul ales va fi deja epuizat, noul client va obţine automat un bon în valoare de 60 de lei. Plata echivalentului premiului în numerar nu este posibilă.

Condițiile de obținere a premiului:

  • Clientul nou este o persoană care nu a depus comenzi în bonprix până acum.
  • Suma minimă a comenzii pentru un client nou trebuie să fie de min. 125 lei.
  • Clientul nou nu locuiește la aceeași adresă cu clientul care îl recomandă.
  • În cazul neridicării comenzii de către clientul nou, nu va fi emis un bon pentru clientul care recomandă.
  • Link-ul de activare primit în invitație este individual, este valabil doar pentru persoana care a primit invitația. Transmiterea acestuia unor terți poate duce la pierderea valabilității promoției.
  • Promoția nu se cumulează cu alte coduri promoționale.